Uddamålsförlust mot Timrå

Publicerad: 2024-08-28
Björklöven förlorade den sista matchen i SCA-cupen med 2-3 mot Timrå.

Björklöven fick en tuff start på matchen mot Timrå. Redan efter 2.08 kom matchens första mål genom Timrå i numerärt överläge då pucken petades in från nära håll på en retur. Matchens nästa mål skulle också bli Timrås efter en mållös andra period. Målet betydde 0-2 i början av den tredje perioden. Efter drygt 8 minuter av den tredje perioden kom Björklövens första mål i matchen. Marcus Nilsson hittade Max Fortier med en lång svepande passning. Fortier kunde styra upp pucken högt vid den bortre stolpen till 1-2.

Björklöven jagade en kvittering men istället kunde Timrå göra 1-3 med mindre än fem minuter kvar av tredje perioden. Björklöven tog ut målvakten Melker Thelin och satsade på 6 utespelare. Det gav effekt i form av ett stenhårt skott från Fredrik Forsberg i nät till 2-3. Björklöven försökte få till ett 3-3 mål men tiden rann ut.