Uddamålsförlust mot Tingsryd

Publicerad: 2023-12-08
Björklöven förlorade hemmamatchen mot Tingsryd med 2-3.

Björklöven hade mycket puck i den första perioden men lyckades inte få utdelning. Efter ett långt anfall i mitten av den andra perioden kunde man till slut få utdelning när Mattias Nörstebö satte 1-0 på ett slagskott. Med 1.18 kvar av den andra perioden kunde Tingsryd kvittera till 1-1 och matchen gick till pausvila med det resultatet.

I numerärt överläge gjorde sedan Tingsryd 1-2 i mitten av den tredje perioden och Björklöven tvingades jaga kvittering. Tyvärr var det Tingsryd som gjorde matchens nästa mål när de satte 1-3 i tom kasse. Med 40 sekunder kvar sköt Myles Powell ett skott som Alexander Wiklund styrde in till 2-3. Tyvärr kunde Björklöven inte komma närmare och matchen slutade förlust.

Björklövens nästa match spelas borta mot Södertälje den 13/12. Nedsläpp 19.00.