Inför matchen mot Nybro

Publicerad: 2023-11-05
Ikväll väntar bortamatch mot Nybro.

Björklöven studsade tillbaka efter onsdagens förlust mot Mora och besegrade Södertälje med 5-3 i fredags. Nick Schilkey gjorde två av målen och de övriga målskyttarna var Maxime Fortier, Myles Powell och Malte Sjögren. Björklöven ligger tvåa med 30 poäng, en poäng bakom Brynäs. 
Nykomlingen Nybro har inlett säsongen bra och man ligger fyra med 24 inspelade poäng. Senast besegrade man Djurgården med 2-0 på Johanneshov. Daniel Ljungman har gjort flest poäng med nio (3+6).  Tex Williamson har vaktat målet i tolv av lagets matcher och i båset basar Tommy Samuelsson. 
I Björklöven är det Myles Powell som är poängbäst. Tre nya poäng senast summerar till totalt 18 och en ledning i den HockeyAllsvenska poängligan. Liam Dower Nilsson och Nick Schilkey följer i Björklövens interna poängliga med 14 poäng. Dower Nilsson är fortsatt målbäst med åtta fullträffar. 
Då Melker Thelin är på landslagsuppdrag under veckan har Victor Brattström från HV71 lånats in till matchen mot Nybro och till tisdagens match mot Västervik. Backen Brandon Manning har ännu inte anslutit till laget.

Nedsläpp klockan 18.00. 

Henrik Lundh
Huvudpartners
Officiell materialleverantör