Björklöven och Ekström Invest i samarbete kring Viktor Stråhle

Publicerad: 2024-08-26
Björklöven och Ekström Invest har kommit överens om att Viktor Stråhle, tidigare tränare i Björklöven, engagerar sig i Ekström-koncernen som marknadskoordinator från och med den 1 september tills vidare.

- Vi är glada att vi hittat en lösning som passar alla inblandade parter bra, säger Mikael Salomonsson, ordf, Björklöven AB.

Viktor Stråhle, vars kontrakt avslutades i förtid efter säsongens slut, har startat ett eget aktiebolag som Ekström Invest har tecknat ett uppdragsavtal med. Den ersättning som betalas för Stråhles tjänster i bolaget avräknas mot den ersättning som Björklöven betalar till Viktor under en tid framöver.

Ekström Invest har under lång tid varit sponsor och samarbetspartner till Björklöven.

- Vi har sedan länge ett nära och fruktbart samarbete och den goda relationen har legat till grund för denna smidiga lösning, förklarar Mikael Salomonsson.

För Viktor Stråhle väntar ett nytt spännande kapitel i livet.

- Jag är tacksam över att Björklövens representanter varit så förstående och hjälpsamma i denna trepartslösning. Jag och min familj har trivts i Umeå sedan dag ett och vi ser fram emot att stanna kvar i denna underbara stad ytterligare en tid. Jag är glad över möjligheten att få jobba för ett så framgångsrikt bolag som Ekström Invest, ett familjeägt bolag med många strängar på sin lyra. Det är med stor entusiasm och en hel del ödmjukhet som jag tar mig an denna nya utmaning, säger Viktor Stråhle.

Björklöven AB
Mikael Salomonsson


Ekström Invest AB
Sofia Ekström
Viktor Stråhle

Huvudpartners
Officiell materialleverantör