Affärsnätverket 40-klubben

Publicerad: 2023-12-18
Anders Blomberg och Lotta Enjebo berättar om nya satsningar kring 40-klubben.

Inför säsongen så investerade vi i nya och förbättrade lokaler för vårt affärsnätverk 40-klubben samt en helt ny lösning i Sky Lounge. Marknadskoordinator Melinda träffade VD Anders Blomberg samt ansvarige för affärsnätverket Lotta Enjebo för att tala om de nya satsningarna.

Affärsnätverket 40-klubben skapades för några år sedan av just företagspartners till Björklöven. Tanken då var att de skulle vara cirka 40 företag men som i dag har blivit betydligt större än så. I dagsläget består i stället nätverket av 110 företag. Målet med nätverket är att ge våra medlemmar möjlighet att träffas regelbundet, såväl i samband med hemmamatcher som externa event. Här träffas medlemmarna under trevliga former och kan stärka sina samarbeten med befintliga samt framtida partners, stärka varumärket och dela idéer.

 Anders inleder med att berätta kort om de nya satsningarna som har gjorts inför säsongen.Han beskriver att vi har byggt mer utrymmen där strategin har varit att förtäta de områden som är möjliga och konvertera befintliga utrymmen som har använts till andra ändamål innan till att nu vara uthyrningsbara utrymmen.

I affärsnätverket 40-klubbens lokal huserar nätverket och målet med ombyggnationen och flytten var att skapa en premiumkänsla samt lyfta miljön till en god nivå för våra partners. Vidare så beskriver Anders att denna förändring är ett fortsatt steg framåt i att höja kvalitén på våra lokaler. Redan för några år sedan byggde vi ut några av våra loger som hyrs ut årsvis och förra året växte även Guldrummet samt Tores fram som är två eventytor med plats för 15 respektive 35 personer. Vi har även haft jättestor efterfrågan på vår nya Sky Lounge och har mycket hög beläggning inne i 40-klubbsrummet. Sky Lounge är det rummet som nätverket huserade i tidigare men som nu genom Anders beskrivs som en nätverks-loge. Där hyr vi ut bord på årsbasis med plats för 6 personer som sedan har access direkt ut på en egen sektion på läktaren.

Vi slog oss också ned med Lotta Enjebo, ansvarige för 40-klubben. Hon beskriver nysatsningen och vad det innebär att vara medlem i affärsnätverket. Hör mer i videon.

Se videon med Lotta här.

Blir du nyfiken på vad 40-klubben har att erbjuda just er? Då är ni självklart välkomna att besöka klubben en match. Välkommen att kontakta [email protected] för vidare hjälp. 

Huvudpartners
Officiell materialleverantör