Förlust efter övertid

Publicerad: 2024-10-18
Björklöven förlorade med 4-5 hemma mot Nybro efter förlängning.

Björklöven jagade sin tionde raka seger hemma mot Nybro och fick en bra start när Oscar Tellström gav laget ledningen fint framspelad av Liam Dower Nilsson. Målet kom i spel 5 mot 4. Nybro kunde dock kvittera minuten senare trots spelövertag för Björklöven. I ett nytt numerärt överläge kunde Björklöven återta ledningen efter dryga 11 minuter. Liam Dower Nilsson hittade det bortre krysset när han gjorde sitt femte mål för säsongen.

Nybro kunde kvittera 6 minuter in på den andra perioden men Björklöven replikerade blixtsnabbt. Axel Ottosson fortsätter göra mål i match efter match och nu fick vi se hans sjunde mål den här säsongen när han tryckte upp 3-2 från nära håll. Resultatet höll sig perioden ut.

Björklöven förde spelet i den tredje perioden men utdelningen uteblev. Istället kunde Nybro kvittera till 3-3. Björklöven jagade ett ledningsmål och när Marcus Nilsson hittade Fredrik Forsberg hade Björklöven tagit ledningen igen till 4-3. Tyvärr kom kvitteringen bara minuten senare och matchen gick till förlängning. I förlängningen kunde Nybro avgöra i numerärt överläge.

Björklöven möter Oskarshamn på bortaplan i sin nästa match. Nedsläpp 19.00 på onsdag.