Viktig information inför dagens match

Publicerad: 2023-10-01

Entrén öppnar en timme före nedsläpp. Vi uppmanar alla besökare att komma i god tid.

VISITATION FÖR SAMTLIGA BESÖKARE
Efter beslut av Svenska ishockeyförbundet ska all publik visiteras vid samtliga matcher och arenor. Visitationen sker innan entré till arenan.

• Det är förbjudet att medföra föremål till arenan som kan skada andra personer

• Alkoholdrycker får ej medföras, förtäras eller förvaras i arenan än där servering är tillåtet

• Burkar/termos/flaskor är förbjudet i arenan. Även om dom är tomma eller förseglade.

LÄMNA VÄSKORNA HEMMA
Större väskor är ej tillåtna att ta med in i arenan. Mindre handväskor är godkända inom måtten (40x40x20 centimeter), men kommer att genomsökas. Undvik om möjligt att ta med väska. 

STÄNGD ARENA
Svenska ishockeyförbundet har även beslutat att arenorna ska vara stängda. En skannad biljett är lika med förbrukad biljett. Alla som passerar en utgång och lämnar arenan kommer inte att släppas in igen. Även om det bara är för ett ögonblick. Det innebär att det inte längre kommer vara möjligt att röka i samband med Björklövens matcher.

ALLA BILJETTER SKA SKANNAS
Alla behöver skanna en giltig biljett för att släppas in. Kontrollera i god tid innan du åker till arenan att du har en biljett till kvällens match. Vänligen kontrollera eventuella frågetecken innan Ni kommer till arenan för det går inte lösa på plats. Om du har en digital biljett ber vi dig att se till att den är redo att skannas innan du kommer till entrén.

ENTRÉ
Alla med matchbiljetter till eller säsongskort till ståplats H eller sittplats ska använda huvudentré 1-6. Om du har biljett till bortaståplats ska du gå till entré för bortastå som ligger på vänstra långsidan av arenan. Entrén öppnar en timme före nedsläpp.

PARKERINGSPLATSER
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser på området. Kom i god tid för att säkerställa din plats. På framsidan av arenan krävs guldkort för att parkera.

BETALNING
Evenemanget är kontantfritt. Du kan betala med kort i restauranger, kiosker och souvenirshop.

Huvudpartners
Officiell materialleverantör