Klar vinst mot Clemensnäs/Skellefteå

Publicerad: 2024-10-23
Björklöven vann bortamatchen mot Clemensnäs/Skellefteå med 5-1 NDHL DamEttan Norra.

Det var målvakternas match i de två första perioderna när Björklöven och Clemenäs/Skellefteå möttes i Skellefteå. Trots 26-25 i skott stod det 0-0 efter 40 minuter. I den tredje perioden var det istället proppen ur. Alva Karlström gjorde både 0-1 och 0-2 för Björklöven. 0-2 kom i numerärt överläge. Sanne Tille gjorde sitt första mål för säsongen när hon gjorde 0-3 för Björklöven. Kort därpå reducerade Clemensnäs/Skellefteå till 1-3 men Björklöven var inte klara med målskyttet för kvällen. Tilia Lindgren gjorde 1-4 med 2.40 kvar av matchen och i numerärt underläge satte Ella Horverak 1-5 som blev slutresultatet.

Björklöven leder nu tabellen med 11 inspelade poäng i en haltande tabell. Björklöven möter Modo den 6 november i sin nästa match. Nedsläpp 19.00 i Visionite Arena.