Förlust mot MoDo

Publicerad: 2024-08-23
Björklöven förlorade i premiären av SCA-cupen mot MoDo med 1-3.

MInför 4319 åskådare i Visionite Arena inledde Björklöven med sin första match i SCA-cupen. Motståndarna MoDo inledde målskyttet i matchen med att göra 0-1 efter 4.18. Björklöven fick chansen i powerplay i mittdelen av den första perioden och kunde leverera. Mathew Maoine sköt från blå och Jacob Olofsson befann sig framför mål och styrde in 1-1. En jämn andra period följde men det var MoDo som gjorde periodens mål till 1-2 efter ett långt byte i Björklövens försvarszon. Björklöven jobbade för en kvittering i matchen men det var MoDo som gjorde i tom kasse i slutminuterna.

För Björklövens del fortsätter SCA-cupen med match mot Sundsvall på tisdag. Nedsläpp 19.00 i Brandcode Center i Sundsvall.