Niemi Bil ny huvudpartner och exklusiv billeverantör till Björklöven

Publicerad: 2024-09-17
Det nya samarbetet innebär att Niemi Bil förstärker sitt engagemang med Björklöven som huvudpartner. Spelare och övrig personal i Björklöven kommer också ha möjlighet att köra helt nya bilar från det populära elbilsmärket MG, som är Niemi Bils första nybilsmärke i Umeå.

Michael Dahlén i Björklöven.
"Niemi Bil blev partner i samband med etableringen i Umeå och det har varit ett väldigt bra och aktivt samarbete från start. Det känns väldigt bra att dom väljer att öka sitt engagemang till huvudpartner och som exklusiv billeverantör med MG"

Tomas Lybeck, platschef på Niemi Bil Umeå, har varit Björklövensupporter sedan barnsben och tycker att det är extra kul att knyta ett samarbetsavtal med ett så starkt lokalt varumärke.

”Björklöven är ju utan tvekan laget i mitt hjärta och de har en spännande resa framför sig, precis som MG, så det känns som ett samarbete som kommer vara väldigt givande för båda parter." 

Företagets VD, Eric Wallin ser det som en självklarhet att man ställer upp för de lokala samhällen som i sin tur ger så mycket till de företag som verkar där. "Det är en självklarhet för oss att stötta lokala föreningar, och Björklöven är en otroligt viktig del av vardagen för så många Umeåbor, särskilt för barn och ungdomar, så att utöka samarbetet känns naturligt"

Från och med säsongen 2024/2025, då samarbetet förnyas, kommer Niemi Bil vara en ännu mer engagerad partner till Björklöven och jobba ömsesidigt för att nå de höga mål som föreningen satt upp.

"Vi på Niemi Bil vill alltid framåt och vi har fått exakt samma känsla när vi förde en dialog med Björklöven om vårt fortsatta och utökade samarbete”

Niemi Bil har funnits i Umeå sedan februari 2022 och snabbt blivit en av Umeåbornas favoriter på bilmarknaden. Sedan våren 2024 är man även återförsäljare för MG i Umeå, då företaget öppnade sin andra bilhall i staden, även den på Formvägen 8.

Niclas Bornefjord
Huvudpartners
Officiell materialleverantör