Björklöven lanserar idag en ny app!

Publicerad: 2023-11-30
Björklöven lanserar idag en ny app för dig som vill följa klubben på ett enkelt sätt - direkt i din telefon eller surfplatta.

Lövenappen, som är helt gratis, är en förlängning av hemsidan bjorkloven.com och Björklöven Play. Här läser du senaste nytt och får notiser när något spännande händer. Det finns även ett gamecenter där du kan följa matcherna i realtid och se aktuell statistik. 

- Lövenappen är ett bra tillskott för alla som följer Björklöven och en fantastisk förmån får medlemmar och byggare. Den är också väldigt smidig för alla säsongskorsinnehavare som får sina biljetter lättillgängligt i appen, säger Niclas Bornefjord som är marknadsansvarig i Björklöven.

Vissa artiklar och innehåll kommer vara låst endast för medlemmar och det finns en speciell medlemsida där du kan se status över på ditt medlemskap och förmåner med mera. 

Lövenappen är ett samarbete med Never Offside som skapat plattformen.

-Det känns såklart väldigt kul och lite extra nära hjärtat att få vara med och lansera Löven-appen. Efter mina år i klubben vet jag vilka otroligt lojala fans, medlemmar och partners klubben har. Appen kommer förbättra informationsflödet mot alla målgrupper, säger projektledaren och tidigare Lövenspelare William Quist.

För att ladda ner appen, besöker du antingen Google Play eller App Store. Appen är helt gratis att ladda ner och använda. 

Om du inte redan är medlem så kan du bli det här: https://bjorkloven.propublik.se/medlem

Du hittar enkelt appen genom att klicka här.

Huvudpartners
Officiell materialleverantör